sannatuulia_logo_1920

Elämäsi kävelymatka – Santiago de Compostela

Vaeltaminen ja pyhiinvaellukset ovat osa ihmiskunnan historiaa. Miljoonat pyhiinvaeltajat ovat vuosisatojen aikana jättäneet jälkensä Santiagon tielle. Santiagon tie on suvaitsevainen, se yhdistää ihmisiä uskontokuntaan katsomatta. Vaelluspolulla historian voit todella tuntea, paikoittain polku on painunut miljoonista askelista jopa kaksi metriä.

IMG_0119
IMG_0139
vaellus_3

Matkan varrella on ihania pieniä kyliä, joissa yövymme joko kahden tai kolmen hengen huoneissa hotelleissa tai tunnelmallisissa majataloissa, yhden yön vietämme meitä varten varatussa tilavassa huoneistossa.Perillä Compostellassa meitä odottaa ylellinen hotelli, kiitoksena vaelluksesta.

 

Matkan aikana hiljennymme kuuntelemaan itseämme. Matkaa voimme ajoittain taittaa yhdessä tai yksin, miten sinusta parhaalta kulloinkin tuntuu. Vaikka itse kävely jo sinänsä Santiagon tietä pitkin on elämys, viemme kokemuksen vielä syvemmälle meditoimalla ohjatusti.

IMG_0168
leimaus
katedraali

Meditointi tunnetusti vähentää stressiä ja lisää luovuutta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada energiahoitoja. Energiahoidot auttavat stressiin, unettomuuteen, erilaisiin kipu-ja jännitystiloihin sekä auttavat sinua rentoutumaan ja voimaan vaelluksen aikana paremmin.

 

Päivän aikana vaellamme keskimäärin noin 20 kilometriä rauhallisessa tahdissa samalla maisemista nauttien. Vaelluksen aloitamme Espanjan Sarriasta ja se päättyy Santiago de Compostelaan, joka on pyhiinvaelluksen päätepiste ja jossa Santiagon katedraali sijaitsee. Katedraalissa osallistumme pyhiinvaeltajien messuun ja saamme todistuksen vaelluksesta.

Matkan kokonaispituudeksi tulee noin 115 km ja se kestää 7 vuorokautta. Matkustusajankohta on huhti-toukokuussa 2018. Matkan hinta on 1800 €, sisältäen, lennot, majoitukset, taksimaksut, pyhiinvaelluspassit, laukkujen kuljetukset etapilta toiselle, meditoinnit ja yhden energiahoidon.

vaellus_5
vaellus_4
vaellus_6

Vastaamme lisäkysymyksiin mielellämme.

Sanna Heiskanen 044-7834402 ja Tuulia Koivula 040- 5681755 sannatuulia@outlook.com.

 

Ilmoittaudu pikaisesti, sillä paikkoja on rajoitetusti.
Minimiryhmäkoko 12 henkilöä.

vaellus_2
vaellus_7

Pilgrimace Route to Santiago de Compostela

Ota yhteyttä! / Contact Us!

Haluan... / I would like to...
Varata matkan / Book a tripSaada lisätietoa matkasta / Receive further informationMuu asia / Other...Ottakaa minuun yhteyttä / Please, contact me