SannaTuulian elämäsi kävely Santiago de Compostela 2021

Vaeltaminen ja pyhiinvaellukset ovat osa ihmiskunnan historiaa. Miljoonat pyhiinvaeltajat ovat vuosisatojen aikana jättäneet jälkensä Santiagon tielle. Matkan varrella on ihania pieniä kyliä, joissa yövymme joko kahden tai kolmen hengen huoneissa. Matkan aikana hiljennymme kuuntelemaan itseämme. Matkaa voimme ajoittain taittaa yhdessä tai yksin, miten sinusta parhaalta kulloinkin tuntuu. Vaikka itse kävely jo sinänsä Santiagon tietä pitkin on elämys, viemme kokemuksen vielä syvemmälle meditoimalla ohjatusti.

Päivän aikana vaellamme keskimäärin noin 20 kilometriä rauhallisessa tahdissa samalla maisemista nauttien. Vaelluksen aloitamme Espanjan Sarriasta ja se päättyy Santiago de Compostelaan, joka on pyhiinvaelluksen päätepiste ja jossa Santiagon katedraali sijaitsee. Katedraalissa osallistumme pyhiinvaeltajien messuun ja saamme todistuksen vaelluksesta.

Matkan kokonaispituudeksi tulee noin 115 km ja se kestää 7 yötä. 

Hinta sisältää majoitukset 2-3 henkilön huoneissa, meditaatio harjoitukset, kuljetukset lentokentältä ja lentokentälle sekä matkatavaroiden kuljetukset etapilta toiselle.

Opas kävelee ryhmän mukana koko matkan. . Matka toteutuu kun osallistujia on 7 henkilöä. 

1 450,00 €