Life Coach valmennus

Life Coaching eli valmennus on oivallinen apu silloin, kun kaipaat muutosta elämääsi. Valmennus on helppo tapa auttaa sinua selkiyttämään, kuka sinä olet ja mitä sinä elämältäsi haluat. 

Valmennuksessa pääset kartoittamaan oman elämäntilanteesi juuri nyt. Samalla oivallat, mihin elämän osa-alueeseesi kaipaat muutosta ja sen jälkeen asetat itsellesi sopivat tavoitteet. Valmentajasi ei neuvo eikä ohjaa sinua. Erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla sinä oivallat olennaisen. Valmennuksessa selkiytät tavoitteesi ja rakennat itsellesi sopivan toimintasuunnitelman kohti haluttua muutosta.

Valmennus perustuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen ja se on toiminnaltaan ratkaisukeskeistä.

Valmennus voi tapahtua kasvotusten, puhelimitse tai netissä. Tapaamiset ovat n. 1-2 viikon välein. Yhden valmennuskerran kesto on n. 60 min. Voit tulla valmennukseen  kerran, mutta suosittelen neljän kerran tapaamista, jolloin halutut muutokset alkavat näkyä elämässäsi.

Valmennuksessa opit tuntemaan omaa itseäsi ja omia parhaita puoliasi. Valmennus auttaa sinua rakentamaan toimintasuunnitelman, joka avulla teet tavoitteistasi totta. Itsevarmuutesi, energiatasosi ja onnellisuutesi lisääntyvät. Opit ohjaamaan itseäsi ja luottamaan itseesi. Oivallat, että  kaikki on mahdollista ja että kaikki on sinusta itsestä kiinni. <3

Lämpimästi tervetuloa löytämään omat voimavarasi ja vahvuutesi! <3

60 min. 65€ tai 4 krt 60 min. 200 €. 


Varaa aika 040-5681 755 Tuulia Imperatore 

65,00 €